Naši radovi

OBNOVA I RENOVIRANJE KAMENIH KUĆA

DALJE
Proizvodi od kamena Proizvodi od kamena Balkoni i terase Balkoni i terase Kupaonice,kuhinje,sobe,interjeri Kupaonice i kuhinje Stolovi i klupe Bazeni Grobnice Grobnice Stepeništa i klupice Kamene kućice Mobilne kućice Obnova kamenih kuća Obnova kamenih kuća Oblaganja,popločavanja,zidanja Oblaganja i popločavanja Montažne kuhinje i roštilji Montažne kuhinje Kamini i roštilji Kamnini i roštilji Stolovi Bazeni Stupovi i nadstrešnice Stupovi i nadstrešnice Stepeništa i klupice Urbana oprema Urbana oprema Ponuda

Sjedište: Jesenska 15,  51511 Malinska

Radionica: Bajčići 46, 51500 Krk                                                                 


                                                                                                                                               

                                                              


damir.franolic@gmail.com (00385) 098 329 923 Kako do nas? Copyright © Kamen Dekor 2016. You are not allowed to copy any material from this website.
Share via e-mail Print
Drvena stolarija Drveni stolovi, škure i vrata

Kamen dekor je tvrtka specijalizirana za obnovu, renoviranje i adaptaciju starih kamenih kuća. U mogućnosti smo stručno i profesionalno obnoviti staru kamenu kuću s time da sve kamene proizvode sami izrađujemo. Također, u mogućnosti smo ugraditi I opremiti bazen. Obratite nam se s povjerenjem I dozvolite nam da obnovimo i renoviramo vašu staru kamenu kuću. U fotogaleriji imate priliku vidjeti kamene kuće koje smo adaptirali, obnovili i renovirali tijekom godina.